Ontdek
Schotland

56.490671, -4.202646

Dag 1 – 3 MANORHOUSE GAIRLOCH, 2,5 UUR RIJDEN TOT IN DE RUIGSTE HIGHLANDS

Er wacht u vandaag een prachtige rit van 2 uur westwaarts dwars door de highlands vanaf Inverness.
Uw luxe manorhouse ligt aan een mooie baai aan zee. U verblijft in het hart van de noordelijke highlands aan zee in dit kleinschalig (5 suites) luxe en comfortabel landhuis in de luxe King suite met ruim balkon en zicht op zee. De suite heeft daarnaast een zitkamer, aparte slaapkamer, aparte sfeervolle badkamer en kleedkamer. In de nabije omgeving is het fantastisch wandelen, ligt één van de mooiste rough gardens van Europa, kunt u meevaren met een marinebioloog etc. Het landhuis ligt geheel in de stilte aan zee én een (woeste) (zalm)rivier. Een lokale gids kan u rondleiden door de highlands. Vissen en golf behoren ook tot de mogelijkheden en een nabij gelegen dorpje aan zee biedt verschillende restaurantjes als variatie op de (uitstekende) keuken van het landhuis. Neemt u vooral ‘s-avonds een whisky in de whiskybar waar u zeker meerdere boeiende gasten aantreft. Voor twee avonden is diner inbegrepen.

Dag 4 – 6 GLENCOE, MANORHOUSE

U rijdt in 3,5 uur zuidwaarts naar het schitterende gebied van Glencoe. De route ernaar toe behoort wederom tot de mooiste scenic routes van Europa. Het summum van gastvrijheid en kwaliteit treft u in het oude landhuis van Glencoe. Dit is geen hotel maar een thuis buiten uw eigen huis. Er is geen receptie, bar, lobby e.d. U parkeert op een privé parking. Het huis ligt geheel vrij met eigen terrein en meer. Bij binnenkomst komt u in een grote huiskamer met fauteuils en open haard. Uw gastvrouw of –heer ontvangt u met een glaasje champagne en maakt u vertrouwd met het huis en haar schitterende omgeving en mogelijkheden. Vervolgens brengt ze u naar uw privé vertrekken, de terraced suite die zich bevindt in het hoofdhuis. De bar in uw diningroom voorziet u van wijnen en drankjes, fruit, melk e.d. (tegen supermarktprijzen). De sfeer is geheel informeel en u voelt zich onmiddelijk thuis. Elke ochtend wordt voor u ontbijt gedekt in de diningroom. Tevens voorzien we u voor de lunch en het diner van enkele waardevolle insider tips. Op uw privé terras bevindt zich een hottub met schitterend uitzicht.

Dag 5 – 7 THE BALMORAL GRAND HOTEL EDINBURGH

Met 3 uur rijden bereikt u Grand Hotel The Balmoral in hartje centrum aan de Royal Mile en Edinburgh Castle The Balmoral heeft een toprestaurant met één ster: no 1. Edinburgh is een stijlvolle stad met diverse bijzondere musea, een levendig hart en vele sfeervolle en gezellige restaurants. Edinburgh Castle en omgeving is zeker de moeite waard. U heeft hier de executivekamer.

Dag 7 TERUGVLUCHT NAAR AMSTERDAM

Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar uw thuisbestemming.

Prijs informatie

Prijs op aanvraag

Deze reis is:

Inclusief

  • KLM retourvlucht economy inclusief luchthavenbelasting, ruim- en handbagage en seatreservering conform opgegeven schema.
  • Huurauto Landrover Discovery, inclusief alle verzekeringen, 600 miles vrij, 2e bestuurder, gps, taxen
  • 6 overnachtingen en 2 diners in de verblijven zoals aangegeven inclusief ontbijt.
  • – Informatiepakket waaronder een reisgids, wegenkaart, persoonlijke reis- en routetips (en sightseeing tips en route informatie aangaande de serie Outlander)

Verblijf
Dag 1 – 3: Manorhouse Gairloch, luxe king suite, logies, ontbijt, diners
Dag 3 – 5: 29 september – 1 oktober Manorhouse Glencoe, ruime suite met privé terras en hottub, logies en ontbijt
Dag 5 – 7: The Balmoral, executive double, logies en ontbijt