Schiphol
VIP Service

Credits: Marcel Wanders

Start uw reis geheel ontspannen en in alle rust met de VIP service van Schiphol.

Deze service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via Schiphol. Doordat het VIP centre gescheiden is van de vertrekterminal, gaat alle hectiek volledig langs u heen.

Onlangs is het VIP centre volledig gerenoveerd en sindsdien ademt het Nederlands erfgoed en design. De internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders nam het interieur voor zijn rekening. Gasten van het VIP centre ervaren de Nederlandse cultuur en geschiedenis met iconisch design, schilder- en kunstwerken die historisch dan wel hedendaags zijn. Iedere suite kreeg zijn eigen sfeer of thema.

PROFESSIONEEL TEAM

Het uiterst vriendelijke team ontvangt u met alle egards in het VIP centre en brengt u naar één van de exclusieve lounges. Terwijl u zich ontspant, checken zij u in voor uw vlucht en staan zij stand-by voor het geval u extra wensen heeft.

VERBLIJF IN DE LOUNGE

In uw lounge kunt u zich afsluiten van de dagelijkse drukte en kunt u genieten van quality time met uw reisgezelschap. Eten en drinken is inbegrepen en het VIP centre biedt een wisselend aanbod vol verse ingrediënten. Daarnaast heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod van internationaal kranten en magazines.

VOORBEREIDINGEN VOOR DE VLUCHT

De paspoortcontrole vindt plaats in het VIP centre en ook uw bagage wordt door het team naar het vliegtuig gebracht. Zij houden uw vlucht in de gaten en halen u op uit uw lounge als het tijd is om te vertrekken. Zij begeleiden u door de privé security check, zodat u nooit in de rij hoeft te staan. Vervolgens brengen zij u naar het vliegtuig in een luxe auto.

EXCLUSIEVE FACILITEITEN

Naast het uitgebreide food- en beverage aanbod biedt het VIP centre een groot aantal aanvullende diensten. Zo kunt u er douchen en vergaderen. Ook kunt u gebruik maken van de GASSAN personal shopping service en de wellness service van XpresSpa. Bovendien staat het VIP centre in directe verbinding met het winkelgebied op de luchthaven. Vanuit het VIP centre kunt u uw inkopen dus nog doen om daarna ook nog rechtstreeks terug te kunnen keren in de lounge.

Ook aan de kinderen is gedacht: er is een baby verschoonruimte, er is speelgoed en er zijn game consoles. Daarnaast beschikt het VIP centre over een iPad, een MacBook en powerbanks die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken.

Voor uw gemak is het mogelijk om met de vervoerspartners van het VIP centre aansluitend vervoer te regelen van en/of naar het Schiphol VIP centre. Afhankelijk van uw wensen hebben hun partners diverse vervoersmiddelen beschikbaar, zoals een luxe auto of minivan.

Schiphol VIP Service

Credits: Marcel Wanders

Wenst u meer informatie over de VIP service? Dan kunt u contact opnemen met Irene’s Eigenwijze Reizen.