Hasta La
Vista Royal

Curaçao, Jan Thiel

Op minder dan een halve kilometer van het beroemde Spaanse water ligt Villa Hasta La Vista Royal, een unieke moderne villa, of ook wel tropisch mini-resort, gelegen in de zeer populaire luxe beveiligde villawijk Curacao / Jan Thiel: Vista Royal.

In de buurt vindt u verschillende stranden, de beste strandclubs van het eiland, een fantastische spa, zeer goede restaurants, een moderne en complete fitnessruimte, een supermarkt met uitgebreide openingstijden en op een steenworp afstand de beroemde zoutpannen van Jan Thiel.

Er zijn ook veel duikplekken in de buurt.

De Villa

De ruime villa van 270m² heeft in totaal 7 slaapkamers, allemaal met airconditioning en 4 badkamers.

De villa is volledig omheind en er is een automatische toegangspoort met alarmsysteem.

Op de privé parkeerplaats is er voldoende ruimte om 6-8 auto’s te parkeren.

Het gebouw is verdeeld in twee appartementen op de begane grond (La Hasta en La Vista) en een ruim penthouse op de eerste verdieping (La Royal).

Elke woning heeft een eigen ingang en privacy, maar zijn ook met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke tropische tuin, een mooie binnenplaats en een groot gemeenschappelijk zwembad met grote koele palapas en een pooldeck.

Deze prachtige villa is te huur en ideaal als een ‘Secret hide-away’ voor groepen met meerdere gezinnen, huwelijken, bedrijfsuitjes of andere groepen om te verblijven en biedt in zijn geheel ruimte aan 14 personen.

Het kan echter ook als een mini-resort fungeren en kan per appartement worden gehuurd.