Skip to main content

Weg uit de sleur, nieuwe plekken ontdekken of gewoonweg op zomervakantie. Je wilt er op uit! En ik geef je groot gelijk… Ik zou duizend-en-één redenen kunnen bedenken om op vakantie te gaan. Mijn passie is reizen, ik kan enorm genieten van andere culturen en help en inspireer dan ook graag mensen om op reis te gaan. Ik, Irene van Irene’s Eigenwijze Reizen, stel reizen samen voor reizigers die op zoek zijn naar juist iets anders. Reizigers die hun eigen wijsje zingen, zeg maar. Iets unieks, maar wel op een verantwoorde manier. 

Waarom kiezen voor een rondreis?

In mijn ogen heeft een rondreis alleen maar voordelen. Zo zie je tijdens je reis meerdere landen of plekken van het land en maak je kennis met verschillende culturen en bevolkingen. Tijdens alle reizen die ik verzorg houd ik rekening met duurzaamheid. Ik vind het belangrijk om de bevolking, de dieren en de cultuur van een land in acht te houden. De rondreizen die ik samenstel zijn dan ook gericht op unieke, onontdekte en lokale pareltjes. 

Zowel binnen als buiten Europa ben ik veel in contact met lokale agentschappen. Samen met deze agentschappen kies ik de prachtige accommodaties zorgvuldig uit. Voor ons levert dat een unieke verblijfplaats op, wat natuurlijk fantastisch is. Maar belangrijker vind ik het dat de agentschappen en accommodatie eigenaren een eerlijke prijs krijgen. Zo wordt ook voor hen het toerisme leuker!

Inspiratie voor Europese rondreizen 

Een aantal Europese rondreizen die ik in de afgelopen jaren heb mogen verzorgen, en natuurlijk dienen als inspiratiebron vind je hieronder. 

Rondreis naar Zuid-Italië

Een unieke rondreis langs de 4 meest zuidelijke regio’s van Italië: Campanië, Calabrië, Basilicata en Apulië. Wanneer je aankomt op het vliegveld in Napels begint jouw reis! Tijdens deze reis ontdek je natuurlijk de prachtige binnenlanden en de kustgebieden van italië. 

Rondreis door Schotland

The Scottish Highlands: wie kent ze niet?! Ruige natuur, sprookjesachtige meren en unieke kastelen. Tijdens deze rondreis krijg je alles te zien en ontdek je dit prachtige land op een betoverende manier!

Rondreis door Trulli

Ken jij ze al? De typisch Italiaanse bouwwerkjes met kegelvormige daken. Deze rondreis staat ook hoog op mijn favorietenlijstje. Geniet van unieke en zonnige locaties in het prachtige Italië! 

Meer weten?

Heb jij ook interesse in een samengestelde (rond)reis door binnen of buiten Europa? Ik kan niet wachten om voor jouw een droomreis te verzorgen!