Skip to main content

De dagen worden langer en de temperatuur klimt langzaam omhoog. De lentekriebels komen weer opborrelen en we kunnen niet wachten tot de zomer begint. Hoog tijd om jouw unieke familievakantie uit te stippelen… Hebben jullie al ideeën? Wensen? Ik help je graag bij het plannen van jullie unieke reis. Geen bestemming of wens is te gek! Door de reiservaring die ik in het verleden op heb mogen doen weet ik als geen ander hoe het is om vakanties te plannen. Dit doe ik dan ook met alle liefde voor jullie!

Van Afrika tot in Amerika… 

Jullie hebben ervoor gekozen om in de (zomer)vakantie een unieke reis te maken. Bij het plannen van een reis komt veel kijken. De mooiste bestemmingen, goede vluchten, unieke accommodaties en gave activiteiten. Maar hoe vind je dat allemaal? Ik neem deze zorg graag uit handen. Mijn passie voor reizen plannen is misschien wel groter dan die voor reizen zelf. Graag laat ik jou en jouw familie de meest bewonderenswaardige plekken van de wereld zien. Elk land heeft natuurlijk zijn eigen toeristische trekpleisters. Ik ben niet bang om deze over te slaan en jullie de charme van het land op een andere, unieke manier te laten zien. Zo kies ik vaak voor alternatieve, maar prachtige onontdekte pareltjes en zorg ik dat elke accommodatie een bijzonder verblijf is.

Wij willen op reis! En nu?

Natuurlijk gaat het plannen van jullie droomvakantie helemaal in samenspraak. Ik kom graag bij jullie langs voor een kop koffie om al jullie wensen, eisen en dromen te bespreken. Daarnaast neem ik een kijkje in jullie leven: wat zijn jullie hobby’s? Wat vinden jullie leuk om te doen? Wat zouden jullie graag willen zien? Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we ook de periode, het budget en het aantal personen dat mee zal gaan op reis. Dan is het mijn beurt: plannen, regelen en uitstippelen…! Ik bijt mijzelf vast in jullie reis en laat pas los als alle puntjes op de i staan. Uiteraard hebben we tijdens het uitstippelen tussentijds contact. Dus schiet jou iets te binnen? Heb je over de reis gesproken met je vriend/collega? Laat het mij weten, ook jouw input kan verwerkt worden in jullie droomreis! Persoonlijke aandacht staat bij het plannen van de reis altijd centraal. 

Inspiratie nodig?

Een aantal reizen die ik in het verleden heb mogen samenstellen gingen langs bijzondere plekken. Een familiereis door Brazilië, een swingende rondreis door Cuba en een muzikale reis door Amerika.

Let’s see the world! 

Heb ik jou geïnspireerd om te gaan reizen, samen te zijn en herinneringen te maken? Ik zorg er graag voor dat jullie (familie)vakantie tot in de puntjes verzorgd is. Zijn jullie klaar om op reis te gaan?