Skip to main content

Sommige reizen worden gemaakt met een zakelijk doel. U wilt uw bedrijf in het buitenland op de kaart zetten, een deal sluiten, kennis maken met klanten en/of partners of er dient overleg plaats te vinden tussen collega’s uit andere landen. Wat uw zakelijke doel ook is, u wilt natuurlijk dat de gehele reis soepel en vlekkeloos verloopt en dat de reis van begin tot eind verzorgd is. 

Passagier, Vliegtuig Passagier, Trein, Openbaar Vervoer

Irene’s Eigenwijze Reizen: uw zakelijke travelagent

Afhankelijk van uw wensen stippel ik een op maat gemaakte reis uit. Hoe groot is de reisgroep? Is er naast business ook ruimte voor uitstapjes en vrije tijd? Ook zal het budget, de datum en nog een aantal belangrijke zaken besproken worden. 

Ik kan uw bedrijf ondersteunen bij het organiseren van (inter)nationale zakenreizen, waarbij is 24/7 bereikbaar ben en altijd voor u klaar sta. Ik kan de volledige reis uit handen nemen of neem de organisatie van vlieg- of treintickets, accomodaties, VISA en/of transfers op me. Naast besparingen, efficiëntie en productiviteit staat teambuilding centraal tijdens de reis. 

Waarom werken met een travelagent?

Natuurlijk kunt u als organisatie kiezen zelf de zakelijke reizen te organiseren. Toch brengt het vele voordelen met zich mee om dit uit handen te geven. Het boekingsproces van een complete reis is namelijk erg tijdrovend. Ik beschik over jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van verschillende agentschappen binnen en buiten Europa, waardoor ik in staat ben u een totaal servicepakket aan te bieden, wat helemaal aan uw wens voldoet.

Ook tijdens de (zakelijke) activiteiten of bijeenkomsten let ik op het zo efficiënt mogelijk inrichten van de dag. Ook hou ik hier rekening mee met het plannen van het vervoer van- en naar locaties. Zo kunnen ook de (zakelijke) reiskosten worden geminimaliseerd. 

Business, maar ook plezier!

Wanneer er tijdens de zakelijke reis naast business ook ruimte is voor wat vrije tijd denk ik graag met jullie mee. Naast het verzorgen van de beste vliegtickets en accommodaties ligt ook het plannen van leuke activiteiten binnen mijn expertise. Waar de reis ook naar toe gaat, dankzij mijn uitgebreide netwerk over de hele wereld kan ik overal de leukste activiteiten plannen. Natuurlijk zijn deze activiteiten gericht op kunst, cultuur en teambuilding, maar ook op gezelligheid en ontspanning. Vooral na een lange (werk)dag. 

Irene’s werkwijze

Het zal u niet zijn ontgaan, maar ik ben dus Irene van Irene’s Eigenwijze Reizen. Naast plezierreizen ben ik gespecialiseerd in het plannen en organiseren van zakelijke (groeps)reizen. Wat mijn reizen speciaal maakt? Het originele, het eigenwijze en het avontuurlijke van een reis. Ook van de zakelijke reizen! Wilt u kosten besparen en een rendementsverbetering van uw zakelijke reis? Ik help u graag bij het organiseren van (een deel van) uw zakelijke reis. Neem vrijblijvend contact met mij op.