Skip to main content

Als jij op vakantie gaat, waar kies je dan voor? Ultiem ontspannen of actief ontdekken? Of misschien allebei? Irene’s Eigenwijze Reizen komt voort uit de lust om te reizen naar unieke, relatief onontdekte plekken. Mijn doel is om jou, samen met familie/vrienden of alleen, op een andere, inspirerende manier een stukje van de wereld te laten zien.

Opladen, ontspannen en ontdekken: reizen!

Met de reizen die ik voor anderen heb samengesteld hoop ik jullie te inspireren. Elke reis die ik plan is uniek en speciaal op jullie wensen aangepast. De reis die ik voor mijn gasten samenstel is een belevingsreis. Bij het vaststellen van aspecten zoals accommodaties en activiteiten kijk ik net een stapje verder. Tijdens jullie reis wijken we misschien een beetje af van de voor de hand liggende, toeristische trekpleisters. Liever laat ik je prachtige, onontdekte pareltjes zien. Ook ga ik voor jullie op zoek naar bijzondere en lokale accommodaties en kies ik bewust voor interessante en verrassende activiteiten.

De weg naar jullie droomreis

De weg naar jullie droomreis vergt tijd, planning en een hoop liefdevolle aandacht, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Voorafgaand aan een samenwerking leer ik jullie graag kennen. Waar hou je van? Wat zijn je hobby’s? Wat wil je zien en waar droom je van? Tijdens dit kennismakingsgesprek kijken we samen naar het budget, het soort reis, de groepsgrootte en al jullie bijkomende wensen. Daarna is het mijn beurt: ik ga mijn tanden erin zetten en mijn best doen de reis van jullie leven samen te stellen! Natuurlijk hebben we tijdens dit proces nog tussentijds contact. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. 

Inspiratie nodig?

Een aantal reizen die ik in het verleden heb mogen samenstellen gingen langs bijzondere plekken. Rondreizen door Peru en Bolivia, het ontdekken van Vietnam en een reis naar de Amazone en Galapagos. 

Let’s see the world! 

Heb ik jou geïnspireerd om te gaan reizen, samen te zijn en herinneringen te maken? Ik zorg er graag voor dat jullie (familie)vakantie tot in de puntjes verzorgd is. Zijn jullie klaar om op reis te gaan?